0:00
0:00

Save as Playlist     Clear     Source: YouTube

Share with your Friends
167. Yılda Beklenen Türküler by Various

Artists


Album Info

Release Date: 2016-04-01

Label: Ulus Müzik

Yaptığı bir çok kültürel albüm ve proje vasıtası ile Türk Halk Müziği eserlerini kayıt altına alarak koruyup, gelecek nesillere ulaşmasını ilke edinen Ulus Müziğin tecrübesi ve kalitesi ile meydana gelen "Beklenen Türküler" müzik albümü, özenle seçilmiş 17 eserin yanı sıra, ülkemizin emniyet gücü polislerimize ithaf edilmiş "Bizi Dinlerseniz Emniyettesiniz" eseri bulunmaktadır.

Ulus Müziğin katkılarıyla, herbiri birbirinden değerli 16 sanatçımızın seslendirdiği eserlerin yanında, koro olarak seslendirilen "Bizi Dinlerseniz Emniyettesiniz" adlı eserde Okan Bayülgen tarafından seslendirilen bir de şiir bulunmaktadır.

Müzik severlerin arşivlerinde bulunması gereken "Beklenen Türküler" albümümde;
'SEZEN AKSU, CANDAN ERÇETİN, CENGİZ ÖZKAN, ORHAN HAKALMAZ, SEVCAN ORHAN, GÖKSEL BAKTAGİR, GÜLAY, AYSUN GÜLTEKİN, ADİLE KURT KARATEPE, OKAN MURAT ÖZTÜRK, ERHAN GÜLERYÜZ, HAKAN AYSEV, NİLGÜN KIZILCI, SERKAN VURAL, MELZA BURCU İNCE, REYHAN KARACA' nın kendilerine özgü muhteşem yorumları, sevenleri ile buluşuyor.

Bu albümde, emeği geçen tüm müzisyenlere, sanatçılara ve çalışanlara Türk Halk Müziği adına teşekkürü bir borç biliriz...

ULUS MÜZİK
Atatürk Bulvarı Hacıkadın Mahallesi İ.M.Ç. 6.Blok No:6225 Unkapanı-İstanbul/Türkiye Tel: 0532 510 69 09 - 0 532 733 40 40 www.ulusmuzik.com

℗&© 2016 ULUS MÜZİK

More Pictures